Toitlustamine

Põhiroog Värskekapsasupp / Kana nuudlisupp, leib, morss, õun, kaalikas

Magustoit Kamavaht keedisega

Põhiroog Paneeritud sealiha / Kalapulgad juustuga, ahjukartul, riis, toorsalat, morss, piim, õun / pirn, leib

Tunnid

8.25 - 9.10

9.20 - 10.05

10.15 - 11.00


Lõuna

11.00 - 11.30


Tunnid

11.30 - 12.15

12.25 - 13.10

13.20 - 14.05

14.15 - 15.00

Õppetöö kalender

I vaheaeg:

23.10.2023 -
29.10.2023


II vaheaeg:

21.12.2023 -
07.01.2024


III vaheaeg:

26.02.2024 -
03.03.2024


IV vaheaeg:

22.04.2024 -
28.04.2024


V vaheaeg (v.a. lõpuklassid):

13.06.2024 -
31.08.2024

Õppetöö kalender

Tunnid

8.25 - 9.10

9.20 - 10.05

10.15 - 11.00


Lõuna

11.00 - 11.30


Tunnid

11.30 - 12.15

12.25 - 13.10

13.20 - 14.05

14.15 - 15.00

Õppetöö kalender

I vaheaeg:

23.10.2023 -
29.10.2023


II vaheaeg:

21.12.2023 -
07.01.2024


III vaheaeg:

26.02.2024 -
03.03.2024


IV vaheaeg:

22.04.2024 -
28.04.2024


V vaheaeg (v.a. lõpuklassid):

13.06.2024 -
31.08.2024

Õppetöö kalender